Wij zijn blij te kunnen melden dat wij een bijkomende baché-vrachtwagen aan ons wagenpark hebben kunnen toevoegen.

Het gaat om een nieuwe Mercedes-Benz Atego 1223L met een laadvermogen van 7145kg. Ons nieuw voertuig is voorzien met een laadruimte van 6,3meter lang en is voldoende breed om twee pallets naast elkaar te zetten. Daarenboven is ons nieuw voertuig natuurlijk ook uitgerust met een laad/losbrug om zelfstandig goederen te laden en te lossen. Dankzij de schuifgordijnen aan beide kanten kunnen de beide kanten van de vrachtwagen open om buitenmaatse stukken te laden of de vrachtwagen aan de zijkant te laden en lossen met een heftruck.

Vanaf heden hebben wij dus nog meer capaciteit om buitenmaatse goederen voor u te vervoeren.

Neem gerust contact met ons op voor alle bijkomende informatie via phil@jcp.be of via onze contact pagina.